Uticaj medija na dominantne stilove u enterijeru je neupitan, a uvođenjem društvenih mreža u igru ovaj odnos se popeo na još viši nivo. Međutim, nemaju sve vrste sadržaja podjednak uticaj na ovu industriju. Tako je, u svetu dizajna, najveći preokret napravio Instagram. Marketinški potencijal društvenih mreža je takođe ogroman. Razni brendovi prodaju vrše upravo putem ovih mreža pa ne čudi što je i prodaja stanova u Novom Sadu počinje da funkcioniše i na ovaj način. Investitori u Novom Sadu se trude da prate trendove i da preko više različitih media približe kupcima svoju ponudu i mogućnost da se bliže upoznaju sa kompanijom. Tako našu kompaniju možete pratiti preko YOUTUBE, Facebook-a i Linkedin-a gde redovno informišemo naše Klijente o različitim temama.
direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-dvoiposoban-potkrovlje
direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-dvosoban

Istraživanja su odavno pokazala da vizuelni sadržaj na društvenim mrežama podstiče mnogo veći angažman od strane korisnika nego kada je u pitanju tekstualni sadržaj. Isto tako, i dizajn se najpre vrednuje po estetskim kvalitetima koje je vrlo lako istaći na ovim mrežama.

direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-novogradnja
direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-dvoiposoban-izgradnja

Uređivanje enterijera stanova postao je odraz mode i odraz drušvenog statusa. Statistika nam pokazuje da je u Avgustu 2021. godine broj aktivnih korisnika društvenih mreža prešao cifru od 4 i po milijarde, tako da je razumljivo koliki uticaj se ostvaruje na sve svere društvenog života, pa samim tim i na dizajn stanova u novogradnji i samu prodaju stanova.

direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-jednosoban

Na ove uticaje se posebno obraća pažnja prilikom dizajniranja poslovnih prostora, naročito kafića i restorana. Prave se posebni kutci sa “selfie” slikanje, pažljivo se bira vrsta rasvete kako bi fotografije ispadale što prirodnije i bolje. Tako da ne čudi nas potreba i želja naših kupaca da svoje stanove urede po svojim načelima i u skladu sa sopstvenom emocijom i da se upravo svojim jedinstvenim dizajnom “pohvale” drugim korisnicima društvenih mreža.

direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-dvoiposoban-prodaja
Takođe, mnogo se pažnje pridaje i eksterijeru objekata u novogradnji. Investitor Permano DOO u svom Timu ima arhitekte čiji je zadatak da, pored projektovanja objekta i stanova, vode računa i o detaljima koji će krasiti naš novi objekat u novogradnji. Tako, na primer, na objektu PERMANO II na Podbari u Novom Sadu formirane su niše (skriveni prostor) u koje će se ugrađivati spoljne jedinice klima uređaja kako bi fasada objekta došla maksimalno do izražaja. Na samoj fasadi biće postavljena rasveta koja će noću ulepšavati objekat, odavati sliku luksuznog i modernog dizajna koji će svakako krasiti fotografiju koja bude napravljena ispred objekta. Na našem prvom projektu PERMANO I na Detelinari u Novom Sadu već se može videti koliko se pažnje pridavalo eksterijeru i spoljašnjoj rasveti.
direktnoodinvestitora-novogradnja-prodajastanova-novisad-podbara-detelinara-trosoban

Prodaja stanova u Novom Sadu, takođe, funkcioniše po sličnom principu. Da bi se neki stan prodao, 50% su veće šanse za prodaju nekretnine ako su fotografije zanimljive i kvalitetne. Posetioci kada primete da su fotografije “mutne” i nerazumljive, u 90% slučajeva napuštaju tu stranicu.

Pogledajte i našu VIDEO PREZENTACIJU koju smo za Vas pripremili kao i predlog Kako dizajnirati stanove u potkrovlju.