Novi Sad definitivno postaje gradska prestonica mladih. Sve je više studenata koji željno isčekuju svoj dolazak u evropsku prestonicu kulture, najlepši univerzitetski grad, grad EXIT-a i provoda. S obzirom da je veliki priliv mladih ljudi u Novi Sad, prosto se nameće i činjenica da je potražnja za manjim stanovima povećana u novogradnji. Manji stanovi zadovoljavaju sve potrebe mlade osobe, pružaju prostor za odmor, za druženje i učenje. Možemo slobodno reći da je prodaja manjih stanova u Novom Sadu na svom istorijskom vrhuncu.

S tim u vezi, prostor za investitore u Novom Sadu da prave velike balkone i terase je mali. Permano se trudi da u svoj svaki STAN projektuje i terasu ili balkon u skladu sa mogućnostima kako bi se iskorišćenost prostora maksimizirala i svakom kupcu obezbedila dovoljna doza komfora.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-image4

Kako nam je proleće stiglo, sve se više može primetiti kako novosađani više vremena provode na terasama, družeći se, ispijajuči kafu sa prijateljima ili jednostavno čitajuči svoju omiljenu knjigu. Može se primetiti šarenolikost zgrada na kojoj svaki balkon priča neku svoju priču i odiše nekim svojim jedinstvenim stilom.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-image5

Permano, takođe, vodi računa o tome da Vaša terasa ne postane ostava na kojoj ćete držati svoj bicikl, kofere, skije i ostalo, već uz svaki stan, na projektu “PERMANO II” na Podbari, dobija se i namenska ostava, koja se nalazi u suterenu zgrade, koja služi za odlaganje sezonskih stvari. Naša želja je da svaki stanar napravi svoj kutak za relaksaciju na svom balkonu bez suvišnih stvari. Više o pogodnostima koje smo pripremili za naše kupce možete pogledati na primeru stana 49, kao i stana 53. Na projektu “PERMANO I” na Detelinari, gde je bilo prostora, formirane su veće terase kako bi naši stanari imali prostora da kreiraju mesto za ostavu, a da time ne poremete prostor za uživanje i relaksaciju.

Pročitajte i korisne savete pre kupovine stana koje smo pripremili za Vas...

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-image7

Kako proleće budi usnulu prirodu i kako Novi Sad počinju da krase parkovi i zelenilo u punom sjaju, preporučujemo da i svoj prostor uredite u istom stilu. Kombinacija drveta i zelenila uvek odaje dobar utisak i daje umirujuću notu i sasvim smo sigurni da je i kafa boljeg ukusa uz takvo uređenje.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-image2

Direktno od investitora Permano, koji se bavi izgradnjom i prodajom stanova u novogradnji u Novom Sadu, možete postati vlasnik stana na nekoj od atraktivnih lokacija na kojima gradimo. U ponudi su trenutno aktuelne dve lokacije i to ODMAH USELJIVI STANOVI na Detelinari u ulici Kornelija Stankovića 44 i stanovi u izgradnji na Podbari, u ulici Đorđa Rajkovića 29.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-image1