Rešavanje stambenog pitanja, kupovina stana u Novom Sadu, dilema da li kupiti stan u novogradnji direktno od investitora ili ipak starogradnju, selidba predstavljaju jedan od većih stresova sa kojim se mladi ljudi susreću u modernom svetu.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-porodicne-vrednosti-5permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-porodicne-vrednosti-4

Otuda nam je i jasno zbog čega useljenje u novi dom predstavlja jedan od najlepših i najsrećnijih momenata u životu jedne porodice, zašto su tada svi nasmejani.

Investitor Permano ima odgovor za sva Vaša pitanja i nedoumice prilikom odabira stana u novogradnji. Na našem sajtu pročitajte i Šta je to kvalitetna novogradnja, Korisne savete pre kupovine stana, Šta treba da znate pre kupovine stana, Kako kupiti stan putem kredita banke, Kako dizajnirati Vaš stan u potkrovlju i još mnoge druge savete koje smo za Vas pripremili.

Mi negujemo porodične vrednosti i mi, kao investitori, trudimo se da najveći broj stanova projektujemo tako da pružaju sve ono što je neophodno jednoj mladoj porodici koja svoj život planira u Novom Sadu.

Vršimo detaljno istraživanje lokacija u Novom Sadu, analiziramo koja lokacija je najpogodnija za naše buduće stanare. Trudimo se da u neposrednoj blizini naših objekata u novogradnji uvek budu institucije neophodne za svakodnevni život naših kupaca. Težimo ka tome da marketi, pekare, obrazovne institucije (vrtići, obdaništa, škole), restorani, parkovi, rekreativni centri, gradski prevoz budu na dohvat ruke. Uz sve to, trudimo se i da kreiramo stambene prostore koji će pružati mir i sigurnost.

Na svakom projektu trudimo se da odgovorimo na potrebe naših kupaca, tako da u ponudi uvek imamo u prodaji stanove manjih kvadratura, jednosobne i jednoiposobne, dvosobne, ali i stanove većih kvadratura koji su komotniji, po strukturi, dvoiposobni i trosobni za porodice sa decom i porodice koji će duži period provesti u stanu.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-porodicne-vrednosti-2permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-porodicne-vrednosti-1

Kupovinom direktno od investitora Permano doo znate da kupujete stan od pouzdanog investitora, investitora koji svoje projekte završava kako je dogovoreno i investitora koji će biti tu za Vas u svakom momentu da Vam pruži sve potrebne informacije i da Vam pomogne pri odabiru pravog stana.

U ovom momentu vršimo direktnu prodaju stanova na 2 lokacije u Novom Sadu i to “PERMANO I” na Detelinari u ulici Kornelija Stankovića 44 i “PERMANO II” na Podbari u ulici Đorđa Rajkovića 29

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-porodicne-vrednosti-3