Zbog pogodnih vremenskih prilika, tačnije malog broja padavina i sunčanih dana, leto predstavlja vreme intenzivnih građevinskih radova. Stambeni objekti novogradnje “niču” velikom brzinom i prodaja stanova je na svom vrhuncu.

Zajedno sa “Best izgradnjom” naša kompanija vredno radi na podizanju novog objekta u ulici Kornelija Stankovića 44. Svaki novi sprat koji napravimo, za nas kao investitora, predstavlja korak ka ispunjenju naše misije i novih stanova za naše klijente. “Permano” doo počeo je sa izlivanjem betonskih stubova za treći sprat i zidanjem spoljašnjih zidova stanova.

Klima blok 25 cm širine koristi se za pregrađivanje samih stambenih jedinica. To je i više nego dovoljlno kako za toplotnu tako i za zvučnu izolaciju. Okna u koja će biti smešteni liftovi kompanije “Orona”, nosivosti 630kg odnosno 8 osoba, postavljaju se pažljivo kako bi naši budući stanari mogli doći do svojih stanova brzo i sigurno.

Galeriju slika napretka radova možete pogledati ovde.

Dok uživamo u izgradnji Vaših budućih stanova za Vas spremamo i novi projekat u ulici Đorđa Rajkovića 29. Prijavite se na contact@permano.rs i budite među prvima koji će rezervisati svoj novi stan