Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da Vas obavestimo da je novi projekat Investitora Permano DOO uveliko u pripremi i da uskoro očekujemo da započnemo radove na izgradnji našeg novog objekta u Novom Sadu na Podbari na adresi Gundulićeva 10.

Direktno od investitora, bez posrednika i provizija, moći ćete da postanete vlasnik stana na Podbari, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu. Kvalitetni i pristupačni stanovi u novogradnji i zadovoljni kupci je ono čemu težimo u svakom našem poduhvatu.

Planirana je izgradnja objekta spratnosti Su+P+4+Pk u kojem će se nalaziti 22 stambene jedinice različitih struktura i površina. Planiramo izgradnju garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih i trosobnih stanova kako bismo zadovoljili različite potrebe naših budućih kupaca. Planirane kvadrature stanova u novogradnji će se kretati od 31 m2 do 65 m2.

Kao što znamo, parking i garažna mesta u ovom delu grada su od velikog značaja, tako da želimo da znate da smo i o tome razmišljali i da planiramo izgradnju 14 suterenskih garažnih mesta gde ćete moći bezbrižno da držite svoje automobile. Takođe, u dvorištu planiramo da obezbedimo 10 parking mesta i tako olakšamo svakodnevnicu svakom našem kupcu.

U prizemlju objekta se planira jedan poslovni prostor.

Investitor Permano DOO u Novom sadu do sada iza sebe ima završen i useljen projekat “PERMANO I” kao i projekat “PERMANO II” koji je uveliko u izgradnji.

Kako biste prvi imali najnovije informacije, prijavite se na naš sajt, a mi ćemo Vas redovno obaveštavati o tokovima izgradnje i planiranim projektima.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-podbara-p3-render-desktop