Kupovina stana direktno od investitora, u novogradnji, daje Vam mnoge prednosti. Prodaja stanova u Novom Sadu, a naročito na Podbari, već godinama održava visok nivo, pa samim tim i Investitori u Novom Sadu su morali da podignu nivo svojih usluga. Jedna od tih je svakako pružanje mogućnosti svakom kupcu da, prilikom kupovine stana u novogradnji, direktno od investitora, menja raspored u stanu i da “iskroji” stan po svojim potrebama i željama.

Iza svake zgrade koja se gradi u Novom Sadu stoji detaljno razrađen i završen projekat u kojem je svaki detalj koji se tiče izgradnje obrađen do najsitnijih detalja. U projektu je već formiran i raspored pregradnih zidova, nosećih stubova, položaj sanitarija, mokrih čvorova itd. Investitor Permano DOO Vam svakako pruža mogućnost da imate uvid u projekat i da svoj dom personalizujete i napravite u skladu sa Vašim potrebama. Ukoliko smatrate da je za Vas bolje da se odrade izmene u stanu u novogradnji, možete to i da sprovedete u delo.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-detelinara-stan-11-2d

Kada kupujete stan u novogradnji direktno od investitora, najpre se vrši dogovor sa prodajnim timom gde ćete dobiti informaciju da li promene mogu da se vrše i na koji način. Nakon pozitivnog odgovora, Vi dajete predlog rešenja tj. kako Vi vidite raspored u svom novom stanu. Nakon izrade skice u skladu sa Vašim željama, pristupa se pregovorima sa arhitektom koji će proveriti da li postoji tehnička mogućnost da se predložene izmene sprovedu i na terenu. Nakon što arhitekta potvrdi da su izmene moguće i u skladu sa projektom, izradjuje se detaljan plan i vrši izmena postojeće strukture stana. Novi projekat se dostavlja na gradilište i pristupa se izgradnji po izmenjenom rasporedu po Vašoj želji.

Iza nas je uspešno završen projekat na Detelinari, u ulici Kornelija Stankovića 44, “PERMANO 1” na kojem smo u nekoliko stanova uspešno odradili izmene i time zadovoljili dodatne potrebe naših kupaca. Projekat “PERMANO 2” se gradi u Novom Sadu, na Podbari, u ulici Đorđa Rajkovića, i radovi se odvijaju po planu. I na ovom projektu izlazimo u susret i vršimo izmene u skladu sa željama i potrebama naših kupaca. Prodaja stanova na ovoj lokaciji, na Podbari, takođe će se vršiti direktnim pregovaranjem sa prodajnim timom investitora.

permano-investitor-novogradnja-novisad-prodajastanova-direktno-detelinara-stan-03-2d

U nastavku, pogledajte ideje kako da uredite stan u potkrovlju i da svoj stan kreirate u skladu sa svojim potrebama i željama