Novogradnja Novi Sad

Pronađite lepotu u nesavršenostima

Uređenje stanova u potkrovlju koji su pod kosinama ne treba da Vam zadaje glavobolju. Ovakav tip stanova uobičajen je za skoro svu novogradnju u Novom Sadu.  Investitori, arhitekte i projektanti se trude da maksimalno iskoriste objekat kako bi obezbedili što više prostora za stanovanje. Često se susrećemo sa konstatacijama da su stanovi pod kosinama nepraktični, teški za uređivanje, neprilagođeni svakodnevnom životu, što nije tačno.

Novi Sad je definitivno postao jedan od najatraktivnih gradova za život u čitavom regionu te samim tim imamo toliko aktivnih gradilišta, investitora, a prodaja stanova beleži svoje rekorde.

Prodaja stanova Novi Sad
Investitori Novi Sad

Kupiti stan direktno od investitora, za kupce kojima nedostaje deo sredstava, smo ustanovili da je lako ostvarivo putem kredita banke, pogotovo jer Investitor Permano d.o.o. sve radi transparentno i uvek Vam je na raspolaganju dokumentacija od značaja za novogradnju. U gradu koji je prestonica kulture polako postaje izuzetno značajno kako ćete dizajnirati Vaš dom i time ostaviti utisak na Vaše okruženje.

Mi ćemo se potruditi da vam pokažemo nekoliko ideja kako se stanovi mogu urediti i da taj “nesavršen” stan postane Vaša oaza mira

Detelinara stanovi

Stanovi u potkrovlju imaju i svoje prednosti. Prva na listi je svakako osvetljenost stana. U svetu sve više postaju popularni stanovi koji se nalaze na najvišim spratovima. Razlog tome jeste lep pogled na panoramu grada, manja količina prašine i gradske buke. Ovakav tip stanova, kada je dizajniran u skladu sa Vašim emocijama, ostavlja snažan utisak na sve koji zakorače unutra. Oslikava Vaš karakter, Vaše samopouzdanje i želju da se upustite u nepoznato, da u nesavršenom pronađete lepotu.

Permano Novi Sad

Kompanija Permano d.o.o. u svojoj širokoj ponudi stanova u novogradnji ima stanove koji se nalaze u Novom Sadu, u popularnim naseljima, u potkrovlju, koji su odmah useljivi na Detelinari, kao i stanove koji su u izgradnji na Podbari.

Direktno od investitora
Podbara stanovi
Investitori novogradnja